Телефон за поръчки:
032 99 22 99

За компанията

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА МЕДИКАЛПАРК !

Медикалпарк ЕООД е една от най-бързо развиващите се и амбициозни фирми в бранша. Вносител/дистрибутор на медицинско и дентално оборудване, консумативи и материали още от 2009 г.

На нашите клиенти и партньори предлагаме коректност, лоялност и максимално скъсени срокове за доставка ! Уверяваме Ви че предлаганото от нас съотношение цена-качество е едно от най-добрите на пазара !

Гарантирано качество на нашите продукти подкрепено със CE  и ISO сертификати.

Медикалпарк ЕООД притежава сертификат – Система за управление на качеството SR EN ISO 9001: 2015 / ISO 9001: 2015, както и СОБСТВЕНА МАРКА болнични консумативи и материали - ръкавици, шпатули, престилки, хирургични сетове и остриета и др. - „SOLEA“, отговарящи на всички международни стандарти и изисквания за качество.

Медикалпарк ЕООД участва в националните медицински и дентални изложения: БулМЕДИКА - БулДЕНТАЛ / BulMEDICA - BulDENTAL; Медикус, Денто, Галениа / Medicus, Dento, Galenia

Млад екип от компетентни специалисти се грижи за осъществяването на Вашите високи изисквания.

За въпроси, запитвания, предложения, коментари и други, моля, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефонни номера и e-mail.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки